• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kampasimpukkasalaatti

N. 7,15€/annos*.
Kampasimpukkasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • alle 30 min
  • 46,6 kcal / 100 g

Ainekset

2 annosta

Kastike

Paistamiseen

    • öljyä

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata kampasimpukat pakkauksen ohjeen mukaan. Kuivaa simpukoiden pinta talouspaperilla.
  2. Levitä salaattisekoitus laakealle vadille. Paloittele kurkku ja leikkaa kirsikkatomaatit 4 osaan. Paloittele puolet appelsiinista. Levitä kurkku, tomaatit ja appelsiinit salaattisekoituksen pinnalle.
  3. Hienonna kuorittu valkosipulinkynsi. Purista appelsiinin mehu. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatille.
  4. Kuumenna öljy pannussa ja paista kampasimpukoita koosta riippuen 1/2-1 minuuttia/puoli.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 46,6 kcal195 kJ
  • Proteiinia4,36 g
  • Hiilihydraatteja3,37 g
  • Rasvaa1,68 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille