Sinappi-ruohosipulimuusiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sinappi-ruohosipulimuusi

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
Tuunaa perinteinen perunamuusi sinapilla ja ruohosipulilla. Sinappi-ruohosipulimuusi sopii tarjottavaksi esimerkiksi kalan kanssa.
  • Gluteeniton

Ainekset

4 annosta
n. 1 kg
 
jauhoisia perunoita
tai
1 l
 
vettä
tai
1 tl
 
suolaa
tai
3 dl
 
maitoa
tai
2 rkl
 
voita
tai
2 rkl
 
sinappia
tai
n. 1 dl
 
ruohosipulia hienonnettuna
tai
1/2 tl
 
suolaa
tai

Ravintosisältö

Energia
202 kJ / 48 kcal
Rasva
1,3 g
josta tyydyttynyttä
0,8 g
Hiilihydraatit
7,3 g
josta sokereita
1,1 g
Proteiini
1,3 g
Suola
0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Kuori ja lohko pestyt perunat. Pane perunalohkot kiehumaan suolalla maustettun veteen ja keitä noin 20 minuuttia. Kaada keitinvesi pois.

Kuumenna maito. Soseuta perunat ja kaada joukkoon kuuma maito. Mausta muusi voilla, sinapilla, ruohosipulilla ja suolalla. Sekoita sinappi-ruohosipulimuusi kuohkeaksi. Tarjoa mahdollisimman kuumana.

Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,3 (8 arviota)