• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sinappi-ruohosipulimuusi

Tuunaa perinteinen perunamuusi sinapilla ja ruohosipulilla. Sinappi-ruohosipulimuusi sopii tarjottavaksi esimerkiksi kalan kanssa.
Sinappi-ruohosipulimuusi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • n. 1kgjauhoisia perunoita
    • 1lvettä
    • 1tlsuolaa
    • 3dlmaitoa
    • 2rklvoita
    • 2rklsinappia
    • n. 1dlruohosipulia hienonnettuna
    • 1/2tlsuolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja lohko pestyt perunat. Pane perunalohkot kiehumaan suolalla maustettun veteen ja keitä noin 20 minuuttia. Kaada keitinvesi pois.
  2. Kuumenna maito. Soseuta perunat ja kaada joukkoon kuuma maito. Mausta muusi voilla, sinapilla, ruohosipulilla ja suolalla. Sekoita sinappi-ruohosipulimuusi kuohkeaksi. Tarjoa mahdollisimman kuumana.

Ravintosisältö per 100 g

  • 89 kcal373 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja12,6 g
  • Rasvaa2,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille