Sinappi-ruohosipulimuusi
Tuunaa perinteinen perunamuusi sinapilla ja ruohosipulilla. Sinappi-ruohosipulimuusi sopii tarjottavaksi esimerkiksi kalan kanssa.
4 annosta30 - 60 min89 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- n. 1kgjauhoisia perunoita
- 1lvettä
- 1tlsuolaa
- 3dlmaitoa
- 2rklvoita
- 2rklsinappia
- n. 1dlruohosipulia hienonnettuna
- 1/2tlsuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja lohko pestyt perunat. Pane perunalohkot kiehumaan suolalla maustettun veteen ja keitä noin 20 minuuttia. Kaada keitinvesi pois.
- Kuumenna maito. Soseuta perunat ja kaada joukkoon kuuma maito. Mausta muusi voilla, sinapilla, ruohosipulilla ja suolalla. Sekoita sinappi-ruohosipulimuusi kuohkeaksi. Tarjoa mahdollisimman kuumana.
Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 89 kcal373 kJ
- Proteiinia 2 g
- Hiilihydraatteja12,6 g
- Rasvaa2,3 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi