Kana bibimbap
Bibimbap on korealainen ruoka, joka kootaan näyttäväksi annoksiksi kulhoon. Tämän bibimbapin pääraaka-aineeksi on valittu kana.
4 annostayli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 400gohuen ohut broilerin fileetä
- 1rklchilijauhetta
- 1rklhunajaa
- 2valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2tlpaahdettua seesamiöljyä
- 1tlPirkka soijakastiketta
- 1tlseesaminsiemeniä
- 2dltäysjyväriisiä
- 1kurkku
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlpaahdettua seesamiöljyä
- 1/2tlriisiviinietikkaa
- 100gtuoretta pinaattia
- 2tlrypsiöljyä
- 2Pirkka porkkanaa
- 100gituja
- 4kananmunaa
Valmistus
yli 60 min- Valmista ensin marinadi. Sekoita chilijauhe, hunaja, omenasose, valkosipulinkynnet, seesamiöljy, soijakastike ja seesaminsiemenet keskenään.
- Hiero marinadi broilerin fileisiin ja anna marinoitua jääkaapissa parin tunnin ajan. Pyyhi marinadi pois fileistä ja paista broilerit kypsiksi pannulla.
- Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi ja mausta viipaleet suolalla, seesamiöljyllä ja riisiviinietikalla.
- Paista pinaatti pikaisesti kuumalla pannulla tilkassa öljyä.
- Raasta porkkana.
- Paista kananmunat.
- Jaa riisi kulhoihin ja asettele riisin päälle viipaloitua broileria, kurkkuviipaleita, paistettua pinaattia, porkkanaraastetta ja ituja. Asettele annosten päälle paistetut kananmunat.
- Tarjoa bibimbapin kanssa korealaista chilitahnaa gochujangia.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi