Kapris-currysillileivät
Currylla, maustekurkulla ja kapriksilla maustetusta sillistä syntyy herkullinen täyte voileiville.
6 annostayli 60 min375 kcal / annos (200g)
Ainekset
6 annosta
- n. 30gPirkka purjoa
- 1rklkurkkutölkin lientä
- 2rklPirkka kapriksia
- 1tlk(150 g)crème fraîchea (ranskankerma)
- 1 1/2tlPirkka currya
- ripausmustapippuria
- 1pkt(n. 180 g)Pirkka matjessillifileitä
Lisäksi
- 1pkt(450 g)Pirkka perunalimppuviipaleita
- margariinia
- jääsalaattia
- 6kananmunaa koviksi keitettyinä
- 3tomaattia
- tilliä
Valmistus
yli 60 min- Hienonna halkaistu ja huuhdeltu purjo. Leikkaa maustekurkut pieniksi kuutioiksi. Sekoita purjo- ja kurkkusilpun joukkoon kurkkutölkin liemi, kaprikset, ranskankerma, curry ja mustapippuria.
- Kuivaa sillifileet talouspaperiin. Viipaloi fileet noin sentin levyisiksi viipaleiksi. Sekoita sillipalat kastikkeeseen.
- Anna currysillin maustua jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.
- Voitele leivät. Päällystä leivät salaatilla, muna- ja tomaattiviipaleilla sekä silliseoksella. Koristele kapriksilla ja tillillä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit
Ravintosisältö per annos 200g100 g
- 375 kcal1 560 kJ
- Proteiinia 18 g
- Hiilihydraatteja30 g
- Rasvaa20 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi