• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kapris-currysillileivät

Currylla, maustekurkulla ja kapriksilla maustetusta sillistä syntyy herkullinen täyte voileiville.
Kapris-currysillileivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 375 kcal / annos (200g)

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Hienonna halkaistu ja huuhdeltu purjo. Leikkaa maustekurkut pieniksi kuutioiksi. Sekoita purjo- ja kurkkusilpun joukkoon kurkkutölkin liemi, kaprikset, ranskankerma, curry ja mustapippuria.
  2. Kuivaa sillifileet talouspaperiin. Viipaloi fileet noin sentin levyisiksi viipaleiksi. Sekoita sillipalat kastikkeeseen.
  3. Anna currysillin maustua jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.
  4. Voitele leivät. Päällystä leivät salaatilla, muna- ja tomaattiviipaleilla sekä silliseoksella. Koristele kapriksilla ja tillillä.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 375 kcal1 560 kJ
  • Proteiinia18 g
  • Hiilihydraatteja30 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille