• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Artisokka-perunasalaatti

Artisokka-perunasalaatti tuo ruokapöytään henkäyksen Italian makumaailmaa.
Artisokka-perunasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 230 kcal / annos (260g)

Ainekset

5 annosta

Kastike

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Pese perunat huolellisesti ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä jääkaappikylmiksi.
  2. Kuutioi perunat. Leikkaa artisokansydämet neljään osaan ja puolita kirsikkatomaatit. Hienonna kuorittu punasipuli. Laita ainekset laakeaan tarjoilukulhoon.
  3. Hienonna kastiketta varten valkosipulinkynsi. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kääntele salaatin joukkoon. Lisää lopuksi rucola ja ripottele salaatin pinnalle parmesaanilastut. Anna maustua jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
  4. Grillaa krakovanmakkarat pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa artisokka-perunasalaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 230 kcal960 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja20 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua