Karitsaquesadillat
Quesadillat saavat nyt täytteeksi kotimaisesta karitsasta ja kasviksista tehdyn mausteisen täytteen. Raikkaat lisukkeet antavat täydellisen makunautinnon. Resepti: Reinin Liha
- 6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
Mausteseos
- 2tlkorianterinsiemeniä
- 1tlchilirouhetta
- 1tljuustokuminaa
- 2tlpaprikajauhetta
- 2tlmustapippuria
Täyte
- 1pkt(400 g)Reini Karitsan jauhelihaa
- 140gparsakaalia
- 2rklrypsiöljyä
- 1dlvettä
- 1/2tlsuolaa
Tomaattisalsa
- 1/2rs(à 250 g)Pirkka miniluumutomaatteja
- 2rkloliiviöljyä
- 1tlsokeria
- 1/3tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
Tortillat
- 12gluteenitonta minimaissitortillaa
- 1/2rs(à 400 g)Pirkka maustamatonta sulatejuustoa
- 2-3rklrypsiöljyä
Lisäksi
- 1prk(150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankerma, 18%)
- 1(200 g)avokado
- 1/2ruukkuatuoretta korianteria
Valmistus
30 - 60 min- Mittaa mausteet ja jauha ne morttelissa.
- Leikkaa parsakaali viipaleiksi.
- Kuumenna öljy pannussa. Ruskista karitsanjauheliha siinä, lisää parsakaali ja raasta valkosipuli joukkoon. Lisää mausteseos ja vesi, anna hautua hetki. Mausta suolalla.
- Puolita tomaatit, viipaloi kevätsipuli. Yhdistä salsan kaikki ainekset ja anna maustua hetki.
- Levitä tortillat ja sivele jokaiselle pinnalle sulatejuustoa tasaisesti. Lisää juustoraaste sulatejuuston päälle. Jaa karitsanjauhelihaseos puolille tortilloista. Nosta toiset puolet päälle ja paina kevyesti jotta tortilloista tulee kiinteitä.
- Kuumenna rypsiöljy pannussa. Paista tortillat miedolla lämmöllä molemmin puolin kauniin värisiksi.
- Puolita avokado pitkittäin, poista kivi ja ota lusikan avulla avokadon liha pois kuoresta. Leikkaa kuuteen lohkoon.
- Puolita tortillat ja tarjoa crème fraîchen, avokadon, salsan ja tuoreen korianterin kanssa.
Kategoriat
Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi