Kastike karitsalleTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kastike karitsalle

Tumma rosmariinikastike on täyteläinen vaihtoehto karitsan kastikkeeksi.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Rosmariinikastike

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista kastike. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Riivi lehdet rosmariinin oksista. Pane kaikki liemen ainekset maissitärkkelystä lukuun ottamatta kattilaan. Keitä kovalla lämmöllä ilman kantta 5-10 minuuttia, kunnes lientä on jäljellä puolet eli 4 dl.
  2. Siivilöi mausteet pois. Lisää mustaherukkahyytelö. Sekoita suuruste liemeen koko ajan vatkaten. Keitä miedolla lämmöllä 1 minuutti. Tarjoa karitsan kastikkeena.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Sipuli
    Sipuli
    0,13/kpl1,19/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Valkosipuli ulkomainen kg
    Valkosipuli ulkomainen kg
    0,42/kpl5,95/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka Parhaat mustaherukkahyytelö 250g
    Pirkka Parhaat mustaherukkahyytelö 250g
    1,79/kpl7,16/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Dronningholm mustaherukkahyytelö 330g
    Dronningholm mustaherukkahyytelö 330g
    3,09/kpl9,36/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Kaskein mustaherukkahyytelö 280g
    Kaskein mustaherukkahyytelö 280g
    4,85/kpl17,32/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Maizena Suuruste ruskeille kastikkeille ja patoihin 250 g
    Maizena Suuruste ruskeille kastikkeille ja patoihin 250 g
    2,09/kpl8,36/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 16 arvostelua