Kastike karitsalleTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kastike karitsalle

Tumma rosmariinikastike on täyteläinen vaihtoehto karitsan kastikkeeksi.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta

Rosmariinikastike

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista kastike. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Riivi lehdet rosmariinin oksista. Pane kaikki liemen ainekset maissitärkkelystä lukuun ottamatta kattilaan. Keitä kovalla lämmöllä ilman kantta 5-10 minuuttia, kunnes lientä on jäljellä puolet eli 4 dl.
  2. Siivilöi mausteet pois. Lisää mustaherukkahyytelö. Sekoita suuruste liemeen koko ajan vatkaten. Keitä miedolla lämmöllä 1 minuutti. Tarjoa karitsan kastikkeena.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 16 arvostelua