• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Katkaraputäytteiset kevätkääryleet

Katkaraputäytteiset kevätkääryleet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 24 kpl
  • yli 60 min
  • 70 kcal / annos (40g)

Ainekset

24 kpl
    • 8kplfilotaikinalevyjä (Kanaki)
    • rypsiöljyä

Täyte

Voiteluun ja pinnalle

    • kananmunaa
    • seesaminsiemeniä

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata pakastekatkaravut ja filotaikina huoneenlämmössä.
  2. Hienonna kevätsipulit. Kiehauta sipulit ja inkivääri paistokasarissa tilkassa öljyä. Lisää pinaatinlehdet. Mausta kalakastikkeella ja hauduta muutama minuutti. Lisää valutetut katkaravut. Jäähdytä.
  3. Levitä filotaikinalevy työpöydälle ja voitele kevyesti öljyllä. Nosta toinen levy päälle. Leikkaa levyistä taikinapyörällä 6 neliötä (noin 16 x 18 cm). Annostele ruokalusikallinen täytettä neliöiden yhteen nurkkaan ja kääri vinottain ohuiksi rulliksi kaalikääryleiden tapaan. Valmista samoin loput kuusi taikinalevyä. Ota taikinalevyjä vain tarvitsemasi määrä kerrallaan ja peitä loput hyvin muovilla tai kostealla pyyhkeellä, sillä levyt kuivuvat nopeasti.
  4. Nosta kääryleet pellille leivinpaperin päälle, voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Tarjoa lämpiminä tai jäähtyneenä chilikastikkeen kanssa.

Ravintosisältö perannos 40g100 g

  • 70 kcal293 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille