• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kauratoscapullat

Kauratoscapullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 265 kcal / 100 g

Ainekset

Pullataikina

Kauratoska

Valmistus

yli 60 min
  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri, suola, kardemumma ja muna. Vatkaa joukkoon osa vehnäjauhoista. Lisää pehmeä rasva ja alusta taikinaan vähitellen loput jauhot. Taikina saa jäädä pehmeäksi. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa 20-30 minuuttia.
  2. Taputtele tai kauli taikina leivinpaperin päällä uunipannuun kokoiseksi levyksi. Kohota lämpimässä paikassa leivinliinalla peitettynä.
  3. Sulata kauratoscaa varten kattilassa rasva. Sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet. Levitä seos kohonneen taikinalevyn päälle. Jaa levy taikinapyörällä haluamasi kokoisiksi neliöiksi. Painele jokaisen neliön keskelle halkaistu kirsikka.
  4. Paista pullia 225-asteisen uunin keskitasolla 10-12 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 265 kcal1 110 kJ
  • Proteiinia6,37 g
  • Hiilihydraatteja43,9 g
  • Rasvaa6,82 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu