• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Luomupulla

Luomupulla
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 35 kpl
  • yli 60 min
  • 272 kcal / 100 g

Ainekset

n. 35 kpl

Voiteluun

    • munaa

Koristeluun

    • raesokeria

Valmistus

yli 60 min
  1. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota hiiva maitoon. Lisää sokeri, suola, kardemumma ja kananmuna. Sekoita joukkoon vähitellen vehnäjauhoja ja vaivaa taikina hyvin. Lisää pehmeä rasva ja alusta joukkoon loput vehnäjauhot. Alusta taikinaa niin kauan, että se on tasaista ja irtoaa käsistä ja kulhon reunoista. Anna taikinan kohota leivinliinalla peitettynä lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia.
  2. Leivo taikinasta pitkoja tai pikkupullia. Kohota pullat liinalla peitettynä hyvin. Voitele kohonneet pullat munalla ja koristele raesokerilla.
  3. Paista pitkoja 200 asteessa noin 20 minuuttia ja pikkupullia 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 272 kcal1 140 kJ
  • Proteiinia7,01 g
  • Hiilihydraatteja46,4 g
  • Rasvaa6,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille