• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Keväänvärinen broilerisalaatti

Keväänvärinen broilerisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 127 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(600 g)Kariniemen kananpojan hunajamarinoituja
    • rintafileitä

Kastike

Salaatti

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pyyhi fileistä marinadi ja paista uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä. Leikkaa fileet pitkittäin puoliksi ja viipaloi puolikkaat poikkisyin vinoviipaleiksi. Kokoa fileet laakealle takaisin fileen muotoon.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset. Valele se viipaleille tasaisesti. Anna maustua kylmässä. Tämän voit tehdä etukäteen hyvissä ajoin.
  3. Huuhtele ja valuta salaatit, kirsikkatomaatit ja sellerinvarret. Leikkaa sellerit ohuiksi viipaleiksi ja halkaise tomaatit. Halkaise avokado, poista siemen ja kuori puolikkaat. Viipaloi hedelmäliha ja valuta päälle sitruunanmehua tummumisen estämiseksi.
  4. Revi salaatit laakealle vadille. Levitä päälle sellerit ja sulatetut, valutetut maissit. Asettele broilerifileet ja avokadoviipaleet salaattiainesten päälle ja kaada mausteöljy ja avokadojen sitruunaliemi salaattiainesten päälle kastikkeeksi.
  5. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit. Halkaise mantelit pitkittäin ja paahda niitä hetki kuivalla pannulla ja ripottele ne salaatin päälle.
  6. Tarjoa lisäksi esimerkiksi yrttistä kermaviilikastiketta ja leipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 127 kcal530 kJ
  • Proteiinia8,85 g
  • Hiilihydraatteja6,58 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille