• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Lämmin jauhelihasalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lämmin jauhelihasalaatti

Lämmin jauhelihasalaatti syntyy vähärasvaisesta jauhelihasta, pavuista ja kananmunista. Appelsiininen salaattikastike tuo raikkautta annokseen. Noin 2,30€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista jauheliha pannulla öljyssä. Mausta kypsä jauheliha salaattikastikkeella sekä ripauksella suolaa. Siirrä jauheliha lautaselle ja pyyhi pannu puhtaaksi.
  2. Paahda siemenet pannulla ja sekoita jauhelihan joukkoon. Keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan ja jäädytä ne kylmässä vedessä.
  3. Keitä kananmunia noin 7 minuuttia, jäähdytä ja kuori. Halkaise munat pituussuunnassa. Huuhdo tomaatit ja paloittele ne. Valuta kaprikset.
  4. Kokoa salaatti kerroksittain kulhoon. Lisää ensin salaattisekoitusta ja sitten jauhelihaseos. Ripottele päälle papuja, tomaatteja ja kapriksia. Tee toinen kerros samoin ja lisää lopuksi munanpuolikkaat. Tarjoa lisäksi appelsiinista salaattikastiketta.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu