Lämmin jauhelihasalaatti
Lämmin jauhelihasalaatti syntyy vähärasvaisesta jauhelihasta, pavuista ja kananmunista. Appelsiininen salaattikastike tuo raikkautta annokseen. Noin 2,30€/annos.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 300gvähärasvaista jauhelihaa (esim. HK Kevyt ja Maukas 8 %)
- 1rklöljyä
- 2rklPirkka appelsiinista salaattikastiketta
- 1/2ps(à 300 g)Pirkka ohuita vihreitä papuja (pakaste)
- 2kananmunaa
- 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja tai miniluumutomaatteja
- 1tlk(50/35 g)Pirkka kapriksia
- 1ps(150 g)Pirkka Provence salaattisekoitusta
Valmistus
alle 30 min- Ruskista jauheliha pannulla öljyssä. Mausta kypsä jauheliha salaattikastikkeella sekä ripauksella suolaa. Siirrä jauheliha lautaselle ja pyyhi pannu puhtaaksi.
- Paahda siemenet pannulla ja sekoita jauhelihan joukkoon. Keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan ja jäädytä ne kylmässä vedessä.
- Keitä kananmunia noin 7 minuuttia, jäähdytä ja kuori. Halkaise munat pituussuunnassa. Huuhdo tomaatit ja paloittele ne. Valuta kaprikset.
- Kokoa salaatti kerroksittain kulhoon. Lisää ensin salaattisekoitusta ja sitten jauhelihaseos. Ripottele päälle papuja, tomaatteja ja kapriksia. Tee toinen kerros samoin ja lisää lopuksi munanpuolikkaat. Tarjoa lisäksi appelsiinista salaattikastiketta.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi