• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Uunibroileri ja porkkana-kikhernesalaatti

Lämmin porkkana-kikhernesalaatti sopii lisäkkeeksi liha- tai broileriruoille. Kokeile sitä myös sellaisenaan lounassalaattina. Resepti vain noin 2,25 €/annos.
Uunibroileri ja porkkana-kikhernesalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 690 kcal / annos (400g)

Ainekset

4-5 annosta
    • 1pkt(n. 1,5 kg)K-Menu marinoituja broilerin uunipaloja

Porkkana-kikhernesalaatti

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pyyhi broileripalat kuiviksi ja nosta uunivuokaan tai uunipannulle. Paista broilereita ensin uunissa 15 minuuttia 200 asteessa.
  2. Kuori porkkanat ja paloittele ne reiluksi lohkoiksi. Sekoita joukkoon öljy, juustokumina ja suola.Paahda porkkanoita broilerien kanssa uunissa vielä noin 30-35 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
  3. Huuhdo ja valuta kikherneet. Sekoita kikherneet ja kuumat porkkanat keskenään. Mausta sitruunamehulla ja pippurilla.
  4. Levitä kasvikset tarjoiluvadille ja murenna päälle salaattijuusto. Koristele tuoreella korianterilla tai mintulla. Tarjoa broilerin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 690 kcal2 900 kJ
  • Proteiinia47 g
  • Hiilihydraatteja12 g
  • Rasvaa48 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2