Lehtikaali-palsternakkacurry
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Helppo kasviscurry syntyy maustetusta kermasta. Palsternakka hautuu makean meheväksi ja lehtikaali tuo curryyn väriä.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 pkt (225 g) | tai |
2 rkl | voita tai |
2 (60 g) | Pirkka salottisipulia tai |
2 | valkosipulinkynttä tai |
5 cm:n pala | inkivääriä tai |
2 (350g) | palsternakkaa tai |
2 rkl | rypsiöljyä tai |
1 rkl | garam masala -mausteseosta tai |
2 tl | paprikajauhetta tai |
1 tl | suolaa tai |
1 rkl | tai |
4 rkl | tai |
2 tlk (à 2 dl) | tai |
1–2 dl | vettä tai |
150 g | lehtikaalia tai |
1/2 ruukkua | korianteria tai |
Lisäksi | |
---|---|
keitettyä basmatiriisiä tai |
Ravintosisältö
Energia | 889 kJ / 213 kcal |
Rasva | 14 g |
Hiilihydraatit | 12 g |
Proteiini | 8 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Kuutioi paneer ja ruskista kuutiot voissa pannulla. Siirrä lautaselle ja pyyhi pannu puhtaaksi.
Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja raasta inkivääri. Kuutioi palsternakat, kuori ne halutessasi.
Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä sipulia 5 minuuttia. Lisää valkosipuli ja inkivääri. Paista muutama minuutti.
Lisää pannulle garam masala, paprikajauhe ja suola. Paista sekoittaen ja lisää palsternakat, hunaja ja tomaattisose. Jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
Kaada pannulle kerma, huuhdo tölkit vedellä ja lisää pannulle. Kuumenna kiehuvaksi, peitä kannella ja anna hautua, kunnes palsternakka on pehmentynyt, 10–15 minuuttia.
Poista lehtikaaleista kova lehtiruoti ja suikaloi lehdet. Lisää curryyn lehtikaali ja paneer. Kuumenna minuutin verran. Hienonna päälle tuoretta korianteria. Tarjoa lisäksi keitettyä basmatiriisiä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,1(42 arviota)
- 30 - 60 min4,0(80 arviota)
- 30 - 60 min3,9(111 arviota)
- 30 - 60 min3,9(99 arviota)
- yli 60 min4,0(22 arviota)
- yli 60 min3,7(6 arviota)
- 30 - 60 min3,9(28 arviota)
- 30 - 60 min3,9(66 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (25 arviota)