Lehtikaali-palsternakkacurry
Helppo kasviscurry syntyy maustetusta kermasta. Palsternakka hautuu makean meheväksi ja lehtikaali tuo curryyn väriä. Noin 3,20€/annos.*
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(225 g)Apetina paneerjuustoa
- 2rklvoita
- 2(60 g)Pirkka salottisipulia
- 2valkosipulinkynttä
- 5cm:n palainkivääriä
- 2(350g)palsternakkaa
- 2rklrypsiöljyä
- 1rklgaram masalaa
- 2tlpaprikajauhetta
- 1tlsuolaa
- 2tlk(à 2 dl)Arla Lempi tikka masala -kermaa
- 1-2dlvettä
- 150glehtikaalia
- 1/2ruukkuakorianteria
Lisäksi
- keitettyä basmatiriisiä
Valmistus
30 - 60 min- Kuutioi paneer ja ruskista kuutiot voissa pannulla. Siirrä lautaselle ja pyyhi pannu puhtaaksi.
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja raasta inkivääri. Kuutioi palsternakat, kuori ne halutessasi.
- Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä sipulia 5 minuuttia. Lisää valkosipuli ja inkivääri. Paista muutama minuutti.
- Lisää pannulle garam masala, paprikajauhe ja suola. Paista sekoittaen ja lisää palsternakat, hunaja ja tomaattisose. Jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
- Kaada pannulle kerma, huuhdo tölkit vedellä ja lisää pannulle. Kuumenna kiehuvaksi, peitä kannella ja anna hautua, kunnes palsternakka on pehmentynyt, 10-15 minuuttia.
- Poista lehtikaaleista kova lehtiruoti ja suikaloi lehdet. Lisää curryyn lehtikaali ja paneer. Kuumenna minuutin verran. Hienonna päälle tuoretta korianteria. Tarjoa lisäksi keitettyä basmatiriisiä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi