
Leipäjuusto-lohialkupalat
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 5 min
- Gluteeniton
Kokeile tarjota leipäjuustoa alkupalana kylmäsavu- tai graavilohen kanssa.
- Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
- 1 pkt (310 g) Pirkka leipäjuustoa
- 1 rkl Pirkka sitruunapestoa
- 1/2 pkt (à 150 g) kylmäsavu- tai graavikirjolohta
- tilliä tai rucolaa
Ravintosisältö
- Energia1 219 kJ / 293 kcal
- Rasva23,8 g
- josta tyydyttynyttä10,7 g
- Hiilihydraatit2 g
- josta sokereita2 g
- Proteiini17,6 g
- Suola1,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 5 min
- Leikkaa leipäjuusto sektoreiksi. Levitä päälle ohut kerros sitruunapestoa.
- Asettele lohiviipaleet juustojen päälle. Koristele tillillä tai rucolalla. Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarreyli 60 min4,1(21 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min
- yli 60 min4,6(12 arviota)
- alle 30 min4,4(20 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min3,9(16 arviota)
- alle 15 min3,9(171 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min3,7(40 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min3,9(22 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (28 arviota)