Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Leipäjuusto-lohialkupalatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Leipäjuusto-lohialkupalat

Kokeile tarjota leipäjuustoa alkupalana kylmäsavu- tai graavilohen kanssa.

  • 6 annosta
  • alle 5 min
  • 187 kcal / annos (70g)

Ainekset

6 annosta
    • 1pkt(310 g)Pirkka leipäjuustoa
    • 1rklPirkka sitruunapestoa
    • 1/2pkt(à 150 g)kylmäsavu- tai graavikirjolohta
    • tilliä tai rucolaa

Valmistus

alle 5 min
  1. Leikkaa leipäjuusto sektoreiksi. Levitä päälle ohut kerros sitruunapestoa.
  2. Asettele lohiviipaleet juustojen päälle. Koristele tillillä tai rucolalla. Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 187 kcal781 kJ
  • Proteiinia12,3 g
  • Hiilihydraatteja1,45 g
  • Rasvaa14,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka leipäjuusto 310 g
    Pirkka leipäjuusto 310 g
    3,59/kpl11,58/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Hyvä Apaja kylmäsavukirjolohiviipaleet 100g
    Hyvä Apaja kylmäsavukirjolohiviipaleet 100g
    5,49/kpl54,90/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Hyvä Apaja kylmäsavulohiviipaleet 150g
    Hyvä Apaja kylmäsavulohiviipaleet 150g
    6,99/kpl46,60/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Pirkka tilli 50g
    Pirkka tilli 50g
    1,89/kpl37,80/kg
  • Ei tuotekuvaa kuvaa tuotteelle Järvikylä tilli rkk FI
    Järvikylä tilli rkk FI
    1,49/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 12 arvostelua