Hyppää sisältöön
Leipäjuusto-lohialkupalatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Leipäjuusto-lohialkupalat

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikaalle 5 min
  • Gluteeniton
Kokeile tarjota leipäjuustoa alkupalana kylmäsavu- tai graavilohen kanssa.
  • Gluteeniton

Ainekset

6 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    1 219 kJ / 293 kcal
  • Rasva
    23,8 g
  • josta tyydyttynyttä
    10,7 g
  • Hiilihydraatit
    2 g
  • josta sokereita
    2 g
  • Proteiini
    17,6 g
  • Suola
    1,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 5 min
  1. Leikkaa leipäjuusto sektoreiksi. Levitä päälle ohut kerros sitruunapestoa.
  2. Asettele lohiviipaleet juustojen päälle. Koristele tillillä tai rucolalla. Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (28 arviota)