• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Leipäjuusto-lohialkupalatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Leipäjuusto-lohialkupalat

  • 6 annosta
  • alle 5 min
  • 187 kcal / annos (70g)

Ainekset

6 annosta
    • 1pkt(310 g)Pirkka leipäjuustoa
    • 1/2pkt(à 150 g)kylmäsavu- tai graavikirjolohta
    • tilliä tai rucolaa

Valmistus

alle 5 min
  1. Leikkaa leipäjuusto sektoreiksi. Levitä päälle ohut kerros sitruunapestoa.
  2. Asettele lohiviipaleet juustojen päälle. Koristele tillillä tai rucolalla. Tarjoa alkupalana tai pikkusuolaisena.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 187 kcal781 kJ
  • Proteiinia12,3 g
  • Hiilihydraatteja1,45 g
  • Rasvaa14,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua