• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lohi-ruislasagne

Tässä lohilasagnessa käytetään ruisleipää lasagnelevynä.
Lohi-ruislasagne
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 177 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista kastike. Kiehauta jauhot rasvassa. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää sulatejuusto pieninä nokareina. Mausta pestolla ja pippurilla. Sekoita, kunnes juusto on liuennut.
  2. Kaada pienehköön lasagnevuokaan noin 1/3 kastikkeesta. Lado päälle 4 viipaletta ruispaloja halkaisupinta ylöspäin. Nostele leiville kalasuikaleet tasaiseksi kerrokseksi. Kaada päälle kastiketta. Lado pinnalle loput leivät ja kaada päällimmäiseksi kastiketta.
  3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 177 kcal742 kJ
  • Proteiinia7,51 g
  • Hiilihydraatteja14,8 g
  • Rasvaa9,19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua