Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Lohicrudo eli pikamarinoitu lohiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lohicrudo eli pikamarinoitu lohi

Pikagraavattu lohi eli lohicrudo kypsyy raikkaasti limetin mehulla. Näyttävä annos on vikkelästi valmis. Kala leikkaantuu parhaiten vähän kohmeisena.

Ainekset

4 annosta

Koristeluun

    • kirveliä
    • tai
    • versoja (esim. Mimis)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kääri lohifilee muovikelmuun ja laita pakastimeen 30 minuutiksi. Kala on helpompi viipaloida hieman kohmeana.
  2. Raasta yhdestä limetistä kuori ja purista limeteistä mehua 3/4 dl. Kuori ja viipaloi salottisipuli.
  3. Sekoita kulhossa keskenään limetin mehu ja kuori, salottisipuli, öljy ja mausteet.
  4. Leikkaa kala terävällä veitsellä ohuiksi viipaleiksi. Laita viipaleet laakealle tarjoilulautaselle ja valuta limettikastike päälle.
  5. Koristele kirvelillä tai versoilla. Tarjoa lisäksi leipää.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille24 arvostelua