Hyppää sisältöön
Lämmin omena-manchegojuustosalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lämmin omena-manchegojuustosalaatti

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Hieman happamat kotimaiset punakuoriset syysomenat paahtuvat makeiksi uunissa ja sopivat salaattiin suolaisen juuston kaveriksi.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    506 kJ / 122 kcal
  • Rasva
    9,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    3,3 g
  • Hiilihydraatit
    5,4 g
  • josta sokereita
    4 g
  • Proteiini
    3,4 g
  • Suola
    0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese omenat ja viipaloi ne kuorineen. Poista siemenet. Pyörätä omenaviipaleet pienessä määrässä öljyä ja levitä leivinpaperin päälle. Paista omenaviipaleita uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
  2. Kuori punasipulit ja lohko ne. Irrota sipulikerrokset toisistaan ja kuullota pannulla voissa pehmeiksi. Paahda pähkinät pannulla ja höylää juustosta lastuja. Pese ja kuivaa salaatit.
  3. Revi salaatit tarjoiluastiaan. Mausta salaatinlehdet öljyllä, suolalla ja pippurilla. Nosta päälle omenaviipaleet, sipulilohkot sekä manchegojuustolastut. Lisää lopuksi paahdetut pähkinät ja valuta päälle balsamietikkakastiketta. Tarjoa leivän kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (8 arviota)

  • juustorotta
    9 vuotta sitten
    hyvä salaatti,vaikka vähän sävelsin sitä..omenat oli granny smithjä,pähkinäs.vaihtui cashewpähkinään ja suolaheinän jätin pois