• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mariannejuustokakku

Marianne on klassikkomakeinen, jossa on ihanan rapea minttukuori ja suklainen sisus. Mariannejuustokakku on kahvipöydän ehdoton suosikki. Tämäkin resepti vain n. 1,10€/annos*.
Mariannejuustokakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • yli 60 min
  • 403 kcal / annos (110g)

Ainekset

12 annostaOsta

Pohja

    • 1pkt(345 g)Fazer Marianne -täytekeksejä
    • 75gvoita

Täyte

Pinnalle

    • 1/2pkt(à 345 g)Fazer Marianne -täytekeksejä
    • Fazer Marianne -rakeita

Valmistus

yli 60 min
  1. Hienonna keksit monitoimikoneella tai sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Kiinnitä irtopohjavuoan pohjan ja reunan väliin leivinpaperi (⌀ 24 cm). Painele keksiseos vuoan pohjalle. Siirrä vuoka jääkaappiin.
  2. Pane liivatteet pehmenemään runsaaseen kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita keskenään tuorejuusto, jogurtti, karamellirouhe ja sokeri.
  3. Kuumenna maito ja sulata siihen vedestä puristetut liivatteet. Jäähdytä hieman. Kaada liivateseos tuorejuustotäytteen joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
  4. Sekoita lopuksi kermavaahto. Kaada seos vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, tai kunnes kakku on kokonaan hyytynyt.
  5. Irrota torttu vuoasta tarjoiluvadille ohuen lastan avulla. Koristele kakun pinta halkaistuilla kekseillä ja Marianne-rakeilla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 110g100 g

  • 403 kcal1 690 kJ
  • Proteiinia4,99 g
  • Hiilihydraatteja36,1 g
  • Rasvaa26,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille172