• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoitu peruna-hapankaalisalaatti

Marinoitu peruna-hapankaalisalaatti on mehevä ja raikas lisäke. N. 0,60€/annos*.
Marinoitu peruna-hapankaalisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 62,4 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja kuutioi perunat. Keitä niitä suolalla maustetussa vähässä vedessä noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
  2. Hienonna sipuli. Kaada perunoista vesi pois. Lisää kuumien perunoiden joukkoon sipuli ja salaattikastike.
  3. Kaada perunasalaatti laakeaan kulhoon sekoita joukkoon hapankaali. (Valuta hapankaalia hieman tarvittaessa.) Ripottele päälle kaprikset. Tarjoa haaleana makkara- ja possuruokien lisäkkeenä tai lihapullien kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 62,4 kcal261 kJ
  • Proteiinia1,42 g
  • Hiilihydraatteja8,86 g
  • Rasvaa2,31 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1