• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Inkiväärilohi-perunasalaatti

Perinteinen perunasalaatti on maustettu inkiväärillä ja kylmäsavulohella. Ruokaisa salaatti sopii ateriaksi sellaisenaan tai osaksi juhlien noutopöytää.
Inkiväärilohi-perunasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 194 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä perunat ja jäähdytä ne. Kuori ja kuutioi ne.
  2. Sekoita kermaviilin joukkoon inkivääritahna, suola, sokeri, kaprikset ja hienonnetut lohiviipaleet. Lisää perunakuutiot. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 194 kcal816 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja63 g
  • Rasvaa6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille