Inkiväärilohi-perunasalaatti
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
Perinteinen perunasalaatti on maustettu inkiväärillä ja kylmäsavulohella. Ruokaisa salaatti sopii ateriaksi sellaisenaan tai osaksi juhlien noutopöytää.
- Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
1 kg | kiinteitä perunoita (vihreä pussi) tai |
1 prk (200 g) | tai |
2 rkl | inkivääritahnaa tai |
1/2 tl | suolaa tai |
ripaus | sokeria tai |
1/2 dl | tai |
1 pkt (150 g) | kylmäsavukirjolohiviipaleita tai |
Valmistus
yli 60 min
Keitä perunat ja jäähdytä ne. Kuori ja kuutioi ne.
Sekoita kermaviilin joukkoon inkivääritahna, suola, sokeri, kaprikset ja hienonnetut lohiviipaleet. Lisää perunakuutiot. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,5(13 arviota)
- 30 - 60 min2,9(8 arviota)
- alle 15 min3,4(28 arviota)
- 30 - 60 min4,2(30 arviota)
- alle 30 min3,7(3 arviota)
- 30 - 60 min3,2(19 arviota)
- alle 30 min4,0(5 arviota)
- yli 60 min3,0(5 arviota)