• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoitu riisi-lohisalaatti

Marinoitu riisi-lohisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 105 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna riisi-vihannessekoituksia pannulla noin 5 minuuttia tilkassa salaattikastiketta.
  2. Mausta seos lopulla salaattikastikkeella ja hienonnetuilla valkosipuleilla. Anna riisiseoksen jäähtyä hieman.
  3. Suikaloi maustekurkkuviipaleet ja hienonna tilli. Sekoita ne riisiseoksen joukkoon. Anna seoksen marinoitua jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
  4. Keitä munat koviksi eli noin 8 minuuttia. Kuori ja lohko ne.
  5. Revi salaatinlehdet vadille ja kaada riisiseos salaattipedille. Leikkaa lohiviipaleet puoliksi ja kiedo ne ruusukkeiksi salaatin päälle. Lisää lohkotut tomaatit, kananmunat ja kaprikset. Tarjoa ruisleivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 105 kcal439 kJ
  • Proteiinia4,69 g
  • Hiilihydraatteja10,3 g
  • Rasvaa5,42 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille