Mausteinen kurpitsa maapähkinäkeittoReseptin takana bloggaaja

Mausteinen kurpitsa maapähkinäkeitto

Kurpitsa-maapähkinäkeitto ei takuulla jätä kylmäksi! Helppo mutta kaikkea muuta kuin tylsä keitto Kahvia & Kasvisruokaa blogissa.

  • 2-4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

2-4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi kurpitsa ja paista 220 asteessa noin 30min, tai kunnes se on haarukalla kokeiltaessa kypsää.
  2. Soseuta kurpitsa tasaiseksi. Halutessasi lisää kaurakerma kurpitsan joukkoon jotta tehosekoitin pyörii paremmin.
  3. Liota kasvisfondi 5dl vettä.
  4. Kuulota öljyä ja curry pastaa kattilassa hetken.
  5. Lisää maapähkinävoi ja kurpitsasose. Lisää kasvislientä hilajlleen kunnes koostumus on sopiva. Sekoita ja anna kiehahtaa. Tarjoile kaura- tai kookoskerman ja suolapähkinöiden kera. Hienonna halutessasi joukkoon korianteria.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua