Meksikolaiset brunssiletutReseptin teki kumppani

Meksikolaiset brunssiletut

Meksikolaiset brunssitortillat ovat ruokaisia ja herkullisia. Resepti: Linnea Vihonen.

  • 4-6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4-6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Halkaise chili ja hienonna se. Kuullota paistokasarissa sipuli, valkosipuli ja chili öljyssä pehmeiksi. Siirrä sivuun odottamaan.
  2. Ruskista jauheliha tilkassa öljyä. Lisää paistettu sipuliseos, tomaattimurska ja tacokastike. Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia.
  3. Huuhdo ja valuta kidneypavut ja lisää kastikkeeseen. Lisää puolet korianterista ja yhden limetin mehu.
  4. Asettele pekonit uunipellille leivinpaperin päälle. Laita pelti kylmään uuniin ja säädä uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Paista noin 15 minuuttia, kunnes pekonit ovat rapeita. Murenna pekonit karkeaksi murskaksi.
  5. Viipaloi siitakesienet ja paista rapeiksi tilkassa öljyä. Lisää kuumalle pannulle soijakastike ja nosta pannu pois liedeltä.
  6. Sekoita sienet, pekonit ja loppu korianteri.
  7. Grillaa tortillalettuja grillivastuksen alla 225-asteisessa uunissa muutama minuutti, kunnes ne saavat hieman väriä. Paista kananmunat yhdeltä puolelta ja jätä keltuainen löysähköksi.
  8. Kokoa annokset: Annostele kastike tortillaletuille. Nosta päälle paistettu kananmuna ja viimeistele siitakesieni-pekoniseoksella. Tarjoa heti.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu