• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Muurinpohjaletut ja mansikkaherkku

Muurinpohjaletut kuuluvat kesään! Valmista letuille herkullinen täyte, jossa maistuvat mansikat, appelsiini ja minttu.
Muurinpohjaletut ja mansikkaherkku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 145 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ohukaiset pakkauksen ohjeen mukaan. Pakkauksesta tulee noin 12 isoa ohukaista. Pidä ohukaiset lämpiminä kannen tai folion alla.
  2. Paloittele mansikat ja nektariinit tai valutetut aprikoosit kulhoon. Sekoita joukkoon vaahterasiirappia ja mintunlehtiä.
  3. Ohenna tuorejuusto maidolla ja appelsiinimehulla. Levitä ohukaiselle tuorejuustoa ja annostele päälle mansikkatäytettä. Kääräise rullalle ja tarjoa kuuman tai kylmän juoman kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 145 kcal605 kJ
  • Proteiinia3,7 g
  • Hiilihydraatteja26,1 g
  • Rasvaa2,58 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille