• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Nopea jambalaya

Jambalaya on erinomainen riisiruoka Yhdysvaltojen eteläosista. Sen mausteiseen maailmaan pääset helpolla ja nopealla Pirkka-koekeittiön reseptillä.
Nopea jambalaya
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 103 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi pekoni ja ruskista se. Ruskista pekonin rasvassa suikaloidut broilerinfileepihvit. Lisää sipulikuutiot ja anna kuullottua. Mausta pippurilla ja chilillä.
  2. Lisää tomaattimurska ja vesi. Anna kiehahtaa. Kaada joukkoon riisit ja kypsennä kannen noin 10 minuuttia, kunnes riisi on kypsää. Lisää herne-maissi-paprika ja katkaravut. Kuumenna ja koristele persiljalla.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 103 kcal429 kJ
  • Proteiinia7,47 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa2,07 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua