• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Omena-broileripaprikat

Omena-broileripaprikat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 64,5 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Huuhtele paprikat ja leikkaa niistä kannallinen hattu pois. Kokeile, että paprikat pysyvät pystyssä. Leikkaa pohja tasaiseksi tarvittaessa. Poista siemenet. Asettele paprikat voideltuun uunivuokaan. Esipaista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
  2. Kuori ja kuutioi omena pieniksi kuutioiksi. Mittaa kulhon pohjalle korppujauhot ja sekoita joukkoon ruokakerma. Lisää jauheliha, pesto, suola, muna ja omenakuutiot. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Täytä paprikat murekkeella. Nosta kannet paprikoiden viereen. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Nostele kannet paprikoiden hatuiksi. Tarjoa halutessasi riisin ja currykastikkeen kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 64,5 kcal270 kJ
  • Proteiinia4,2 g
  • Hiilihydraatteja4,95 g
  • Rasvaa3,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4
  • MARTTA30.11.2015

    TEEN TÄYTETYT PAPRIKAT YLEENSÄ KREIKKALAISEN KEITTOKIJRAN OHJEEN MUKAAN, MUTTA TÄSTÄ VARMASTI SAAN TOISEN SUOSIKKINI.