Pienet broilerikebakot ja currykastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pienet broilerikebakot ja currykastike

Hauskat pienet broilerikebakot saavat mehevyyttä kesäkurpitsasta ja makua currysta. Valmista kermaviilistä vielä kaveriksi keltainen currykastike.

Ainekset

4 annosta

Currykastike

Valmistus

30 - 60 min
 1. Sekoita korppujauhot ja muna. Kuori ja hienonna sipuli. Raasta kesäkurpitsa.
 2. Sekoita kebakoiden ainekset kulhossa tasaiseksi massaksi. Anna seistä hetki, jotta korppujauhot turpoavat.
 3. Muotoile vedellä kostutetuin käsin taikinasta pikkukebakoita uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 225 asteessa noin 15 minuuttia. Työnnä valmiisiin kebakoihin cocktail-tikut vartaiksi. (Vaihtoehtoisesti voit valmistaa massasta myös pihvejä. Kypsennä pihvit joko liedellä lettupannulla tai uunissa.)
 4. Valmista currykastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Tarjoa broilerikebakot ja currykastike perunamuusin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille33 arvostelua
 • Zucchini26.9.2021

  Tein näitä luomunaudan jauhelihasta ja tuli todella hyviä. Kesäkurpitsasta saattaa irrota runsaasti nestettä, joten sitä kannattaa "itkettää" raastamisen jälkeen. Näin taikinasta ei tulee liian löysää.

 • Kotikokki23.10.2016

  Mulla tuli taikinasta liian nestemäistä tällä ohjeella, eivätkä kebakot kypsyneet uunissa :( pilalle meni!

 • K-Kuluttajapalvelu23.10.2016

  Kotikokki, resepti on testattu toimivaksi koekeittiöllämme, joten harmi kuulla, ettei tästä huolimatta valmistus ole onnistunut odotetulla tavalla. Kypsennyksessä kannattaa huomioida, että uuneissa on eroja, joten annetut paisto-ohjeet ovat aina ohjeellisia.