• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Oopperasilakat

Oopperasilakat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 12 kpl
  • yli 60 min
  • 190 kcal / annos (90g)

Ainekset

n. 12 kpl

Leivitys

    • 2dlruisjauhoja
    • 1tlsuolaa

Paistamiseen

    • Pirkka meijerivoita

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa silakkafileistä selkäevät. Sekoita kulhossa kermaviili, keltuaiset, sinappi ja suola. Upota silakkafileet kermaviiliseokseen ja anna maustua kylmässä pari tuntia.
  2. Sekoita ruisjauhot ja suola. Ota silakkafileet kermaviilistä ja taita ne kokonaisen kalan muotoon. Kääntele silakat ruisjauhoissa.
  3. Paista silakat pienissä erissä molemmin puolin voissa kauniin ruskeiksi.
  4. Tarjoa paistetut silakat peruna- tai saaristolaislimppuviipaleiden päällä sitruunalohkon kanssa. Koristele leivät tillinoksilla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Ruokaisemman saat, kun tarjoat lisäksi perunasosetta.

Ravintosisältö perannos 90g100 g

  • 190 kcal795 kJ
  • Proteiinia13 g
  • Hiilihydraatteja20 g
  • Rasvaa6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille