Paistetut silakat etikkaliemessä
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Kananmunaton
Paistetut silakat etikkaliemessä syntyvät voissa paistetuista silakkafileistä ja etikkaisesta mausteliemestä.
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
600 g | silakkafileitä tai |
1 tl | suolaa tai |
ripaus | valkopippuria tai |
1 dl | ruisjauhoja tai |
Paistamiseen | |
---|---|
voita tai | |
Mausteliemi | |
3 dl | vettä tai |
1 dl | omenaviinietikkaa tai |
1/2 dl | sokeria tai |
5 | maustepippuria tai |
6 | laakerinlehteä tai |
Päälle | |
1 | pieni punasipuli tai |
tillinoksia tai |
Valmistus
yli 60 min
Taita silakkafileet kalan muotoon. Kääntele kalat suolalla ja pippurilla maustetuissa ruisjauhoissa ja paista pannussa molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
Kiehauta mausteliemen ainekset ja anna hiukan jäähtyä. Lado paistetut silakat kulhoon ja levitä päälle sipuliviipaleet ja tillinoksat. Kaada päälle jäähtynyt liemi ja anna kalojen maustua muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään. Tarjoa esimerkiksi joulun kalapöydässä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(9 arvostelua)
- 30 - 60 min4,2(13 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(82 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(83 arvostelua)
- 30 - 60 min5,0(1 arvostelu)
- 30 - 60 min4,0(155 arvostelua)
- 30 - 60 min3,9(9 arvostelua)
- yli 60 min3,7(27 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (8 arvostelua)
- Tepa5 vuotta sittenSama resepti,mutta edellispäivän silakkapihveistä,lado pihvien väliin sipulirenkaat ja yöksi jääkaappiin kelmulla peitettynä.Vieläkin parempia kuin pelkät silakat.
- Tepa5 vuotta sittenIhana ja terveellinen
- Tepa5 vuotta sittenParasta mitä tiedän paistetuista silakoista. Opin tämän reseptin ja söin eka kerran 1970 ollessani Svea mamman maalla töissä..