• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paistetut silakat etikkaliemessä

Paistetut silakat etikkaliemessä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • yli 60 min
  • 160 kcal / annos (100g)

Ainekset

10 annosta
    • 600gsilakkafileitä
    • 1tlsuolaa
    • ripausvalkopippuria
    • 1dlruisjauhoja

Paistamiseen

    • voita

Mausteliemi

    • 3dlvettä
    • 1dlomenaviinietikkaa
    • 1/2dlsokeria
    • 5maustepippuria
    • 6laakerinlehteä

Päälle

    • 1pieni punasipuli
    • tillinoksia

Valmistus

yli 60 min
  1. Taita silakkafileet kalan muotoon. Kääntele kalat suolalla ja pippurilla maustetuissa ruisjauhoissa ja paista pannussa molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
  2. Kiehauta mausteliemen ainekset ja anna hiukan jäähtyä. Lado paistetut silakat kulhoon ja levitä päälle sipuliviipaleet ja tillinoksat. Kaada päälle jäähtynyt liemi ja anna kalojen maustua muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita ja salaattia.

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 160 kcal679 kJ
  • Proteiinia11,2 g
  • Hiilihydraatteja8,8 g
  • Rasvaa8,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1