• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paahdettu possunkylki

Possunkylki on hieno ja edullinen raaka-aine. Pitkä kypsentäminen miedossa lämmössä tuo mehukkaan ja murean lopputuloksen. Resepti: Unilever Ideakeittiö. N. 4,15€/annos.
Paahdettu possunkylki
Reseptin teki kumppani
  • yli 60 min

Ainekset

    • 1 1/2kgporsaankylkeä
    • 2rklmerisuolaa
    • 2rklmustapippuria
    • 1rklfariinisokeria

Kastike

    • 1dlHellmann´s majoneesia
    • 1rklMaille Dijon sinappia
    • 1rkltuoretta rakuunaa hienonnettuna

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota liha huoneen lämpöön tuntia ennen valmistusta. Pyörittele mausteet kauttaaltaan lihan ympäri.
  2. Laita kylki foliolla vuorattuun uunivuokaan ja paahda aluksi 300 asteisessa uuniissa 5 minuuttia. Laske lämpötila 175 asteeseen ja anna kyljen olla uunissa noin 45 minuutin ajan. Laske lämpötila 120 asteeseen ja anna olla kahden tunnin ajan.
  3. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen ja tarjoa paahdetun possunkyljen kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille10