Paahdettu possunkylki
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
Possunkylki on hieno ja edullinen raaka-aine. Pitkä kypsentäminen miedossa lämmössä tuo mehukkaan ja murean lopputuloksen. Resepti: Unilever Ideakeittiö.
- Laktoositon
- Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
1 1/2 kg | porsaankylkeä tai |
2 rkl | merisuolaa tai |
2 rkl | mustapippuria tai |
1 rkl | fariinisokeria tai |
Kastike | |
---|---|
1 dl | tai |
1 rkl | Maille Dijon sinappia tai |
1 rkl | rakuunaa hienonnettuna tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 446 kJ / 346 kcal |
Rasva | 32,3 g |
josta tyydyttynyttä | 9,7 g |
Hiilihydraatit | 1,2 g |
josta sokereita | 0,7 g |
Proteiini | 13,4 g |
Suola | 2,6 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Ota liha huoneen lämpöön tuntia ennen valmistusta. Pyörittele mausteet kauttaaltaan lihan ympäri.
Laita kylki foliolla vuorattuun uunivuokaan ja paahda aluksi 300 asteisessa uuniissa 5 minuuttia. Laske lämpötila 175 asteeseen ja anna kyljen olla uunissa noin 45 minuutin ajan. Laske lämpötila 120 asteeseen ja anna olla kahden tunnin ajan.
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen ja tarjoa paahdetun possunkyljen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Porsaan kylkiviipaleHinta 12,95/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Dansukker Luomu fariinisokeri 500gHinta 2,95/kpl5,90/kg
- Plussa-etu −12 %Hellmann's Real majoneesi 400gPlussa-kortillaEtuhinta 3,99/kpl9,97/kgIlman Plussa-korttia 4,55/kpl (11,37/kg)
- Auran sinappi 125g dijonHinta 1,59/kpl12,72/kg
- Järvikylä rakuuna rkk FIHinta 1,89/kpl
- Jozo Le Saunier de Camargue Fleur de Sel merisuola 125gHinta 3,29/kpl26,32/kg
- Jozo Le Saunier de Camargue Hieno merisuola sirotin 250gHinta 2,79/kpl11,16/kg
- Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22gHinta 1,29/kpl58,64/kg
- Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mausteHinta 1,19/kpl44,07/kg
- Dansukker fariinisokeri 500gHinta 1,89/kpl3,78/kg
- Plussa-etu −53 %Hellmanns Real majoneesi 200gPlussa-kortillaEtuhinta 1,79/kpl8,95/kgIlman Plussa-korttia 3,85/kpl (19,25/kg)
- El Taco Truck Chili Mayo majoneesi 200ml Medium Spicy, Creamy, VeganHinta 3,55/kpl17,75/l
- Pirkka Dijon -sinappi 210gHinta 2,55/kpl12,14/kg
- Plussa-etuMaille Dijon Originale sinappi 215gPlussa-kortillaEtuhinta 2,99/kpl13,91/kgIlman Plussa-korttia 3,09/kpl (14,37/kg)
- Järvikylä ranskan rakuuna rkk FIHinta 3,29/kpl
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,1(130 arviota)
- yli 60 min4,1(13 arviota)
- yli 60 min4,1(133 arviota)
- yli 60 min4,3(31 arviota)
- yli 60 min3,1(13 arviota)
- yli 60 min4,5(13 arviota)
- yli 60 min4,2(6 arviota)
- yli 60 min3,0(2 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (41 arviota)
- Herätys!!!3 kuukautta sittenVoi voi teitä, jos tiedätte paremmin, niin tehkää omien ohjeittenne mukaan. Mikä ihme tarve on kaikkea kritisoida ja marmattaa.
- Pate3 kuukautta sittenPiten kommenttiin viitaten, jos itse kylkipalan laittaa folioon se folio todennäköisesti jähmettyy lihan ympärille ja sitä voi olla vaikea saada ehjänä irti. Parempi laittaa esim. pyöreän vuoan suuaukkoon se folio.
- Pite3 vuotta sittenihmettelen vaan tota että miksi sen pitää olla "foliolla vuorattu uunivuoka"? Jotenkin maalaisjärjellä sen kylkipalan mielummin laittaisi tiukkaan folionyyttiin vuoratun vuoan sijasta.
- Toinen mummu7 vuotta sittenTäytyypä kokeilla !
- Mummu7 vuotta sittenKuulostaa hyvältä, täytyypä kokeilla possunkylkeä