Paahdettu possunkylki
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
Possunkylki on hieno ja edullinen raaka-aine. Pitkä kypsentäminen miedossa lämmössä tuo mehukkaan ja murean lopputuloksen. Resepti: Unilever Ideakeittiö. N. 4,15€/annos.
- Laktoositon
- Gluteeniton
Ainekset
1 1/2 kg | porsaankylkeä tai |
2 rkl | merisuolaa tai |
2 rkl | mustapippuria tai |
1 rkl | fariinisokeria tai |
Kastike | |
---|---|
1 dl | tai |
1 rkl | Maille Dijon sinappia tai |
1 rkl | tuoretta rakuunaa hienonnettuna tai |
Valmistus
yli 60 min
Ota liha huoneen lämpöön tuntia ennen valmistusta. Pyörittele mausteet kauttaaltaan lihan ympäri.
Laita kylki foliolla vuorattuun uunivuokaan ja paahda aluksi 300 asteisessa uuniissa 5 minuuttia. Laske lämpötila 175 asteeseen ja anna kyljen olla uunissa noin 45 minuutin ajan. Laske lämpötila 120 asteeseen ja anna olla kahden tunnin ajan.
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen ja tarjoa paahdetun possunkyljen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Järvikylä rakuuna rkk FIHinta 1,89/kpl
- Dansukker Luomu fariinisokeri 500gHinta 2,95/kpl5,90/kg
- Pirkka mustapippuri kokonainen 75gHinta 1,99/kpl26,53/kg
- Meira Merisuola 800g hieno Voimakas ja aromikasHinta 1,15/kpl1,44/kg
- Pirkka Dijon -sinappi 210gHinta 2,55/kpl12,14/kg
- Hellmann's Real majoneesi 400gHinta 4,65/kpl11,63/kg
- Dansukker fariinisokeri 500gHinta 1,85/kpl3,70/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Meira Mustapippuri 60g kokonainenHinta 2,35/kpl39,17/kg
- Jozo hieno merisuola 500gHinta 2,49/kpl4,98/kg
- Meira merisuola 450g hieno, jodioituHinta 1,75/kpl3,89/kg
- Maille Dijon sinappi 230g hunajaHinta 3,29/kpl14,30/kg
- Maille Dijon Originale sinappi 215 gHinta 3,09/kpl14,37/kg
- Plussa-etu −24 %Pirkka Täysmajoneesi 380g 80%Plussa-kortillaEtuhinta 2,49/kpl6,55/kgIlman Plussa-korttia 3,29/kpl
- Pirkka majoneesi 250gHinta 2,25/kpl9,00/kg
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(10 arviota)
- 30 - 60 min4,6(30 arviota)
- yli 60 min4,1(117 arviota)
- 30 - 60 min3,6(145 arviota)
- yli 60 min4,3(31 arviota)
- yli 60 min3,3(11 arviota)
- yli 60 min4,5(13 arviota)
- 30 - 60 min4,1(8 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (35 arviota)
- Pite1 vuosi sittenihmettelen vaan tota että miksi sen pitää olla "foliolla vuorattu uunivuoka"? Jotenkin maalaisjärjellä sen kylkipalan mielummin laittaisi tiukkaan folionyyttiin vuoratun vuoan sijasta.
- Toinen mummu6 vuotta sittenTäytyypä kokeilla !
- Mummu6 vuotta sittenKuulostaa hyvältä, täytyypä kokeilla possunkylkeä