Hyppää sisältöön
Pähkinä-myslipatukat Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Pähkinä-myslipatukat

  • Annosmäärä8 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
Runsaskuituiset myslipatukat valmistuvat helposti valmiista myslisekoituksesta ja cashewpähkinöistä.

    Ainekset

    8 kpl

    Ravintosisältö

    • Energia
      1 560 kJ / 370 kcal
    • Rasva
      12,3 g
    • josta tyydyttynyttä
      4,6 g
    • Hiilihydraatit
      53,8 g
    • josta sokereita
      25 g
    • Proteiini
      8,6 g
    • Suola
      0,2 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Mittaa kattilaan voi ja hunaja. Kuumenna sekoitellen, kunnes voi sulaa.
    2. Rouhi pähkinät. Sekoita mysli ja pähkinät keskenään.
    3. Kaada voi-hunajaseos mysliseoksen joukkoon ja sekoita.
    4. Sekoita joukkoon myös kananmunat.
    5. Vuoraa uunivuoka (15x25 cm) leivinpaperilla. Painele mysliseos siihen tiiviiksi ja tasaiseksi kerrokseksi.
    6. Paista uunissa 175 asteessa 20–25 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea. Anna jäähtyä ja leikkaa terävällä veitsellä kahdeksaksi patukan muotoiseksi palaksi.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,9 (63 arviota)

    • vilja
      1 vuosi sitten
      voiko juoksevan hunajan sijasta käyttää kiinteämpää hunajaa?
    • Suurtalouskokki
      2 vuotta sitten
      Kananmuna käy uunin kautta joten säilyy kyllä huoneenlämmössäkin.
    • iina
      3 vuotta sitten
      Kuinka kauan nämä säilyy huoneenlämmössä?
    • K-Kuluttajapalvelu
      3 vuotta sitten
      iina, patukat säilyvät muutamia päiviä. Myslipatukat kannattaa säilyttää tiiviissä kannellisessa rasiassa jääkaapissa, sillä ne sisältävät kananmunaa.