Paistettu maksa
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Viipaloitu maksa kypsyy nopeasti pannulla ja saa kaverikseen paistettua sipulia sekä valkosipulilla maustettuja vihreitä papuja.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 3 (350 g) sipulia
- 500 g naudanmaksaa
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 15 salvian lehteä
Valkosipuliset pavut
- 1 ps (250 g) Pirkka vihreitä pitkiä papuja
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
- 1/4 tl suolaa
- 1/2 dl vettä
Paistamiseen
- 3 rkl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
- 2 rkl voita
Ravintosisältö
- Energia568 kJ / 137 kcal
- Rasva9 g
- josta tyydyttynyttä2,6 g
- Hiilihydraatit4,4 g
- josta sokereita2 g
- Proteiini8,8 g
- Suola0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Kuori ja viipaloi sipulit. Paista ne öljyssä (1 rkl) pannulla pehmeäksi, noin 8 minuuttia. Siirrä lautaselle odottamaan ja peitä foliolla.
- Huuhtele pavut ja leikkaa pois kannat. Viipaloi valkosipulinkynnet. Kuullota valkosipuli laakeassa kasarissa ja lisää pavut. Paista sekoitellen muutama minuutti, lisää suola, tilkka vettä ja peitä kannella. Kypsennä papuja vielä noin 7 minuuttia.
- Poista maksasta kalvot ja viipaloi maksa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Taputtele viipaleiden pinta kuivaksi ja mausta.
- Pyyhi pannu puhtaaksi. Kuumenna pannulla voi ja öljy. Paista salvian lehdet rapeiksi ja laita sivuun.
- Paista maksaviipaleet pannulle jääneessa rasvassa 1–2 minuuttia/puoli. Tarjoa maksa sipulin, salvian ja papujen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarrealle 30 min3,0(9 arviota)
- yli 60 min3,6(100 arviota)
- alle 30 min4,5(4 arviota)
- yli 60 min3,8(89 arviota)
- alle 30 min4,0(94 arviota)
- Videoyli 60 min3,8(120 arviota)
- alle 30 min3,6(14 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min4,1(23 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (28 arviota)
- Aura2 vuotta sittenHyvää on!