• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Paistettu riisi

Paistettu riisi muistuttaa pyttipannua. Voit hyödyntää siihen ylijääneen riisin ja muitakin aineksia sen mukaan mitä jääkaapista löytyy. Tämäkin resepti vain n. 2,40€/annos*.
Paistettu riisi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 525 kcal / annos (320g)

Ainekset

3 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, ellei sinulla ole valmiiksi keitettyä riisiä. Anna jäähtyä kylmäksi, mielellään jääkaappikylmäksi.
  2. Kuori ja suikaloi sipuli ja kuullota se öljyssä. Lisää joukkoon suikaloitu paprika, kuutioitu makkara, inkivääri- ja chilitahna. Anna paistua pari minuuttia. Lisää riisi ja paista, kunnes se on kuumaa. Lisää kuutioitu kinkku tai paloiteltu broileri. Kun riisiseos on kuumentunut, työnnä se pannun reunoille. Riko munien rakenne kulhossa ja kaada seos pannun keskelle. Sekoittele ja anna hyytyä kokkeliksi. Sekoita kokkeli reunoilla olevan riisiseoksen kanssa. Mausta kalakastikkeella. Ripottele pinnalle seesaminsiemenet ja korianteri.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 320g100 g

  • 525 kcal2 190 kJ
  • Proteiinia29 g
  • Hiilihydraatteja49 g
  • Rasvaa24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille26