Paistettua kananpoikaa ja bulguria
Tarjoa aurinkokuivatulla tomaatilla maustettu kananpoika bulgursalaatin ja harissajogurtin kanssa. Resepti: Kariniemen
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(400 g)Kariniemen Gourmet Kananpojan iso suikale fileestä, aurinkokuivattu tomaatti
- 1dlbulguria
- 1dlvettä
- 1/2tlsuolaa
- 1tomaatti
- 1ruukkulehtipersiljaa
- 1sitruunan mehu
- 1/2dloliiviöljyä
Harissajogurtti
- 200gturkkilaista jogurttia
- 1rklharissaa
- ripaussuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Kiehauta suolalla maustettu vesi. Lisää mukaan bulgur. Sekoita ja ota kattila pois liedeltä, peitä kannella ja anna kypsyä kymmenen minuuttia. Jäähdytä.
- Kuutioi tomaatti ja hienonna lehtipersilja. Sekoita bulgur, tomaattikuutiot, persilja, oliiviöljy ja sitruunanmehu kulhossa. Mausta suolalla.
- Paista kananpojan suikaleet pienessä määrässä öljyä kypsiksi. Sekoita harissajogurtin ainekset keskenään. Tarjoa paistetut kananpojan suikaleet tabboulehin sekä harissajogurtin kera.
Kategoriat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Yksi parhaita ruokia hetkeen <3 Neljälle tabboulehia olisi saanut olla enemmän - jo siksikin kun se oli niin hyvää!