Paistettua kananpoikaa ja bulguria
Tarjoa aurinkokuivatulla tomaatilla maustettu kananpoika bulgursalaatin ja harissajogurtin kanssa. Resepti: Kariniemen
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(400 g)Kariniemen Gourmet Kananpojan iso suikale fileestä, aurinkokuivattu tomaatti
- 1dlbulguria
- 1dlvettä
- 1/2tlsuolaa
- 1tomaatti
- 1ruukkulehtipersiljaa
- 1sitruunan mehu
- 1/2dloliiviöljyä
Harissajogurtti
- 200gturkkilaista jogurttia
- 1rklharissatahnaa
- ripaussuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Kiehauta suolalla maustettu vesi. Lisää mukaan bulgur. Sekoita ja ota kattila pois liedeltä, peitä kannella ja anna kypsyä kymmenen minuuttia. Jäähdytä.
- Kuutioi tomaatti ja hienonna lehtipersilja. Sekoita bulgur, tomaattikuutiot, persilja, oliiviöljy ja sitruunanmehu kulhossa. Mausta suolalla.
- Paista kananpojan suikaleet pienessä määrässä öljyä kypsiksi. Sekoita harissajogurtin ainekset keskenään. Tarjoa paistetut kananpojan suikaleet tabboulehin sekä harissajogurtin kera.
Kommentoi
Yksi parhaita ruokia hetkeen <3 Neljälle tabboulehia olisi saanut olla enemmän - jo siksikin kun se oli niin hyvää!