• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Parsakaali-broileripannu

Nopea arkiruoka syntyy valkosipulilla, inkiväärillä ja soijalla maustetusta parsakaalista sekä chilin makuisista broilerin fileesuikaleista. Tämäkin resepti vain n. 1,75€/annos*.
Parsakaali-broileripannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 130 kcal / annos (160g)

Ainekset

3 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista broilerin fileesuikaleet rasvassa pannulla. Siirrä broilerit sivuun odottamaan.
  2. Huuhtele parsakaali ja irrottele kukinnot. Paloittele varsi pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna rasva pannulla. Lisää valkosipuli, parsakaali ja inkivääri. Kaada joukkoon vesi. Kypsennä miedolla lämmöllä niin kauan, kunnes vesi on haihtunut. Kääntele seosta välillä, jotta se ei pääse palamaan. Parsakaali saa jäädä hieman napakaksi.
  4. Sekoita joukkoon soija ja broilerit. Tarjoa sellaisenaan tai jasmiiniriisin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit tehdä pannun myös pakasteparsakaalista. Kuumenna parsakaalit pannulla ja kaada ylimääräinen sulanut neste pois. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 130 kcal525 kJ
  • Proteiinia16 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8