Pehmeä omena-kanelitorttu
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Tämä omena-kanelitorttu saa pehmeytensä tuorejuustotäytteestä. Valmista syksyllä kotimaisista omenoista!
Ainekset
10 annosta
Pohja | |
---|---|
2 1/2 dl | vehnäjauhoja tai |
1/2 dl | sokeria tai |
1 tl | leivinjauhetta tai |
1 dl | juoksevaa margariinia tai |
1 | kananmuna tai |
Täyte | |
3–4 (500 g) | hapahkoa omenaa tai |
3/4 dl | sokeria tai |
1 tl | tai |
Pinnalle | |
1 rs (200 g) | maustamatonta tuorejuustoa tai |
1 dl | omenatäysmehua tai |
1 | kananmuna tai |
1/4 dl | sokeria tai |
1 tl | vanilliinisokeria tai |
mantelilastuja tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kuori omenat tarvittaessa ja leikkaa ne ohuiksi lohkoiksi.
Mittaa kaikki pohjan ainekset kulhoon ja sekoita puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina voideltuun piirasvuokaan (halkaisija 26 cm).
Asettele omenat limittäin pohjataikinan päälle piirasvuokaan. Ripottele päälle sokeri-kaneliseos.
Sekoita tuorejuusto, mehu, muna ja sokerit. Kaada seos vuokaan. Ripottele päälle mantelilastuja. Paista pehmeää omena-kanelitorttua 200 asteessa noin 35 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(494 arviota)
- 30 - 60 min4,3(86 arviota)
- 30 - 60 min3,9(803 arviota)
- yli 60 min4,0(81 arviota)
- yli 60 min4,6(48 arviota)
- yli 60 min4,4(20 arviota)
- 30 - 60 min3,9(31 arviota)
- 30 - 60 min4,0(84 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (73 arviota)
- Epp Viires4 vuotta sittenOn todella hyviä reseptejä!!! On helppo itsekin tehdä niida omena kakkuja---kun on omenoida!!! Ja vielläkin--- on hyvä makuinenkin.... Kiitos vinkistä!!!