• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pekoni-silakkapihvit

Pekoni-silakkapihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 177 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota iso pala voi- tai leivinpaperia pöydälle. Ripottele paperille ruisjauhot. Levitä ruisjauhon päälle silakkafileet nahkapuoli alaspäin.
  2. Paloittele pekoni. Asettele pekonia joka toiselle silakkafileelle. Ripottele mausteeksi timjamia ja mustapippuria. Pane päälle pelkät silakkafileet.
  3. Kuumenna paistinpannussa rasva ja ruskista silakkapihvit kypsiksi. Tarjoa pekoni-silakkapihvit perunasoseen ja raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 177 kcal740 kJ
  • Proteiinia15,3 g
  • Hiilihydraatteja3,48 g
  • Rasvaa11,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2