• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sinappipaneroidut silakkapihvit

Silakkapihvien panerointiin on käytetty kananmunan sijaan sinappia.
Sinappipaneroidut silakkapihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 167 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 500gsilakkafileitä
    • 1tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • n. 3/4dlPirkka sinappia
    • 3/4dlPirkka ruisjauhoja

Paistamiseen

    • voita
    • öljyä

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä silakkafileet leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle suolaa ja pippuria.
  2. Pane kaksi silakkafileetä päällekkäin, lihapuolet vastakkain. Sivele silakkapihvit sinapilla. Kääntele silakkapihvit ruisjauhoissa.
  3. Paista pannulla voi-öljyseoksessa noin 2 minuuttia/puoli. Tarjoa sinappipaneroidut silakkapihvit perunasoseen kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 167 kcal697 kJ
  • Proteiinia13,9 g
  • Hiilihydraatteja7,35 g
  • Rasvaa9,02 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua
  • Silakan ystävä.9.1.2017

    Miten voi tehdä ruokaa silakkafileistä, kun niitä ei ole juuri koskaan myynnissä?

  • K-Kuluttajapalvelu9.1.2017

    Silakan ystävä, harmillista kuulla, ettei silakkafileitä ole löytynyt kaupasta. Kaupan henkilökunnalta voi toivoa haluamiaan tuotteita valikoimiin.