Sinappipaneroidut silakkapihvit
Silakkapihvien panerointiin on käytetty kananmunan sijaan sinappia.
- 4 annosta
- alle 30 min
- 167 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 500gsilakkafileitä
- 1tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- n. 3/4dlPirkka sinappia
- 3/4dlPirkka ruisjauhoja
Paistamiseen
- voita
- öljyä
Valmistus
alle 30 min- Levitä silakkafileet leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Ripottele päälle suolaa ja pippuria.
- Pane kaksi silakkafileetä päällekkäin, lihapuolet vastakkain. Sivele silakkapihvit sinapilla. Kääntele silakkapihvit ruisjauhoissa.
- Paista pannulla voi-öljyseoksessa noin 2 minuuttia/puoli. Tarjoa sinappipaneroidut silakkapihvit perunasoseen kanssa.
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 167 kcal697 kJ
- Proteiinia 13,9 g
- Hiilihydraatteja7,35 g
- Rasvaa9,02 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Miten voi tehdä ruokaa silakkafileistä, kun niitä ei ole juuri koskaan myynnissä?
Silakan ystävä, harmillista kuulla, ettei silakkafileitä ole löytynyt kaupasta. Kaupan henkilökunnalta voi toivoa haluamiaan tuotteita valikoimiin.