Täytetty lahna
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Särkikaloihin kuuluva lahna on ekologinen vaihtoehto lautaselle. Lahna paistuu uunissa meheväksi ja se täytetään sitruunalla sekä timjamilla.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 1 (n. 1 1/2 kg) kokonainen, perattu ja suomustettu lahna
- 3 tl suolaa
- 2 luomusitruunaa
- 1 (100 g) sipuli
- 1/3 ruukkua timjamia
- 2 rkl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
- 1/2 tl mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia449 kJ / 107 kcal
- Rasva4,4 g
- josta tyydyttynyttä0,7 g
- Hiilihydraatit0,6 g
- josta sokereita0,6 g
- Proteiini15,3 g
- Suola1,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Huuhtele lahna kylmällä vedellä ja kuivaa se. Tee pintaan viiltoja. Hiero suola kalan pintaan ja sisään. Anna kalan maustua 15 minuuttia.
- Pese sitruunat ja viipaloi ne. Kuori ja viipaloi sipuli. Pane sitruuna- ja sipuliviipaleet sekä timjaminoksat kalan sisälle. Jätä muutama sitruunaviipale kalan koristeluun.
- Voitele kalan pinta öljyllä ja rouhi päälle mustapippuria.
- Paista 200-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(94 arviota)
- 30 - 60 min4,2(37 arviota)
- 30 - 60 min4,1(30 arviota)
- yli 60 min3,7(47 arviota)
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min3,5(22 arviota)
- 30 - 60 min3,8(36 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (11 arviota)