• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pikapulla

Pikapulla
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8-10 palaa
  • alle 30 min
  • 298 kcal / 100 g

Ainekset

8-10 palaa

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon muna, maito, margariini ja rusinat. Sekoita taikina tasaiseksi, mutta vältä turhaa sekoittamista.
  2. Kaada taikina voideltuun tasapohjaiseen kakku- tai piirakkavuokaan (halk. 24 cm). Ripottele pinnalle raesokeria ja pähkinärouhetta tai mantelilastuja.
  3. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa pikapulla mahdollisimman tuoreena.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit valmistaa pullan myös uuniin mahtuvassa valurautapannussa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 298 kcal1 250 kJ
  • Proteiinia5,83 g
  • Hiilihydraatteja40,8 g
  • Rasvaa12,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua
  • K-Kuluttajapalvelu25.7.2016

    Minäleipuri, yleensä jos paistokorkeutta ei ole erikseen kerrottu, kannattaa käyttää keskitasoa. Jos on tarkoitus paistaa ylä- tai alatasolla, se tavallisesti mainitaan reseptissä.

  • Minäleipuri23.7.2016

    Paistokorkeus? Helpottaa huomattavasti aloittelevan leipurin puuhia.