Pitaleivät & jeeran hyvä kikhernesalaatti
Täytä pitaleivät jeeran hyvällä kikhernesalaatilla! Kikherneillä on tapana hyppiä, kun niitä paahtaa. Kannattaa siis seurata, mitä uunissa tapahtuu.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
Paahdetut kikherneet
- 2dlkikherneitä (säilyke)
- 2tloliiviöljyä
- 1/2-1tljuustokuminaa eli jeeraa
Muut salaattiainekset
- 2tomaattia
- 50g(5 cm:n pala)kurkkua
- 6mintunoksaa
- 100gfetajuustoa
- 1dlturkkilaista jogurttia
- 1rklsitruunanmehua
Lisäksi
Valmistus
30 - 60 min- Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.
- Valuta kikherneet lävikössä ja kaada ne kulhoon. Lisää öljy ja jeera. Sekoita hyvin.
- Kaada kikherneet leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda uunissa noin 15 minuuttia.
- Pese kasvikset. Leikkaa tomaatti ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Irrota mintunlehdet oksista. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita.
- Yhdistä kaikki kasvikset kulhossa. Murusta joukkoon feta, lisää jogurtti ja sitruunanmehu. Sekoita tasaiseksi.
- Lisää paahdetut kikherneet salaattiin, kun ne ovat jäähtyneet
- Lämmitä pitaleivät pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
- Leikkaa leipiin tasku ja täytä kikhernesalaatilla.
Tiesitkö että...
Resepti löytyy myös lasten kokkaussovelluksesta, Carrot Kitchen Appista, jonka voit ladata puhelimesi sovelluskaupasta!Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi