• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hapanimelä possu-nuudelikeitto

Maukas, hapanimelä nuudelikeitto lämmittää viileänä syysiltana. Ripottele pinnalle reilusti tuoreita yrttejä.
Hapanimelä possu-nuudelikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 210 kcal / annos (310g)

Ainekset

4-5 annosta

Pinnalle

    • tuoretta korianteria tai persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja suikaloi sipuli. Ruskista lihasuikaleet rasvassa. Lisää joukkoon sipulit. Mausta suolalla, inkivääritahnalla ja huhmaressa hienonnetulla korianterilla. Sekoittele hetki. Lisää pippurit, laakerinlehdet ja vesi. Anna kiehua kannen alla noin 30 minuuttia.
  2. Suikaloi paprika ja keittojuurekset. Lisää keittoon kasvikset ja jatka keittämistä noin 10 minuuttia.
  3. Kaada joukkoon omenatäysmehu ja soijakastike. Riko nuudelilevy käsin pienemmäksi ja lisää nuudelit kattilaan. Keitä vielä noin 5 minuuttia. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua korianteria tai persiljaa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Korianterinsiemenet voit halutessasi jättää pois.

Ravintosisältö perannos 310g100 g

  • 210 kcal879 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja16 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1