• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Bami goreng eli paistetut nuudelit

Bami goreng eli paistetut nuudelit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 99,2 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • 1rs(450 g)Pirkka hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita
    • 1isopaprika
    • 1rs(200 g)Champ herkkusieniä
    • 4kevätsipulia tai 1/2 ruukkua ruohosipulia
    • 1-2rklöljyä
    • 1rklketjap manis -makeaa soijakastiketta
    • 1tlinkivääritahnaa
    • 1tlsambal oelek chilitahnaa
    • kevät- tai ruohosipulia

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä nuudelit kypsiksi (noin 5 minuuttia) pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta ne.
  2. Paloittele paprika, lohko herkkusienet ja hienonna sipulit.
  3. Kuuumenna öljy paistokasarissa tai vokkipannussa ja ruskista siinä broilerisuikaleet kahdessa erässä. Kiehauta öljyssä myös vihannekset. Mausta ketjap manis -kastikkeella, inkiväärillä ja chilillä. Pane lihat takaisin pannuun.
  4. Sekoita nuudelit pannussa kahdella lastalla nostellen broilerin ja vihannesten joukkoon. Hienonna pinnalle kevät- tai ruohosipulia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 99,2 kcal415 kJ
  • Proteiinia8,09 g
  • Hiilihydraatteja11,6 g
  • Rasvaa2,36 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 12 arvostelua