Possupihvit ja nuudelivihanneksetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Possupihvit ja nuudelivihannekset

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Possun kanssa maistuvat aasialaiset maut. Nuudelivihannekset ovat helppo ja nopea lisäke possun pihvien kaveriksi.

    Ainekset

    4 annosta
    n. 500 g
     
    tai

    Paistamiseen

     
    öljyä
    tai

    Pinnalle

     
    seesaminsiemeniä
    tai

    Vihannesnuudelit

    1 pkt (250 g)
     
    vehnänuudeleita
    tai
     
    vettä, suolaa, öljyä
    tai
    1 nippu (100 g)
     
    kevätsipulia
    tai
    1 rs (150 g)
     
    ruskeita herkkusieniä tai siitakesieniä
    tai
    1 iso
     
    keltainen paprika
    tai
    1 rkl
     
    öljyä
    tai
    n. 150 g
     
    sokeriherneen palkoja
    tai
    1/2 rkl
     
    raastettua inkivääriä
    tai
    1/2 tl
     
    suolaa
    tai
    2 rkl
     
    tai
    1 rs (250 g)
     
    kirsikkatomaatteja
    tai

    Koristeluun

    1 ruukku
     
    rucolaa
    tai
    1
     
    limetti
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    440 kJ / 105 kcal
    Rasva
    2,6 g
    josta tyydyttynyttä
    0,5 g
    Hiilihydraatit
    12,4 g
    josta sokereita
    2,8 g
    Proteiini
    7 g
    Suola
    0,6 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Leikkaa sisäfilee noin 2 cm:n viipaleiksi ja paista kypsiksi grillissä tai pannussa tilkassa öljyä. Pidä pihvit lämpimänä kannen alla sillä aikaa kun kypsennät nuudelit ja valmistat vihanneskastikkeen.

    Hauduta nuudeleita noin 5 minuuttia kevyesti suolalla maustetussa runsaassa vedessä pakkausohjeen mukaan ja valuta ne sitten siivilässä. Sekoita joukkoon tilkka öljyä ja kaada nuudelit laakealle tarjoiluvadille. Nuudelien keitinveden kuumetessa valmista vihanneskastike.

    Paloittele kevätsipulit, sienet ja paprika. Kiehauta paistokasarissa öljytilkassa sienet, paprikapalat ja sokeriherneenpalot. Mausta vihannekset inkiväärillä, suolalla ja chilikastikkeella ja hauduta niitä kannen alla noin kymmenen minuuttia.

    Lisää joukkoon hienonnetut kevätsipulit ja lopuksi halkaistut kirsikkatomaatit. Kuumenna ja kaada vihannekset valutettujen nuudelien päälle tarjoiluvadille. Nosta porsaan sisäfileepihvit vadin reunoille. Ripottele pihvien pinnalle seesaminsiemeniä. Koristele vati rucolan lehdillä ja limetin lohkoilla.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka Grillaa suomalainen porsaan marinoitu sisäfilee n. 650 g
      Hinta n. 7,09/kpl
      10,90/kg
    • Pirkka makea chilikastike 200ml
      Hinta 1,85/kpl
      9,25/l
    • Pirkka Luomu suomalainen kirsikkatomaatti 250g
      Hinta 4,99/kpl
      19,96/kg
    • Suomalainen Rucola 50g
      Hinta 2,95/kpl
      59,00/kg
    • Lime
      Hinta n. 0,44/kpl
      5,49/kg
    • Spice Up Nuudeli 400g
      Hinta 2,59/kpl
      6,48/kg
    • Kirsikkatomaatti 250g Suomi 1lk
      Hinta 1,49/kpl
      5,96/kg
    • Helmitomaatti punainen pikari 200g Suomi 1lk
      Hinta 3,49/kpl
      17,45/kg
    • Mimi's Rucola verso 50g Suomi
      Hinta 2,99/kpl
      59,80/kg
    • Pirkka rucola 65g
      Hinta 1,49/kpl
      22,92/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti