• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Punajuuri-lohileivätTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Punajuuri-lohileivät

Punajuuritahnalla, savulohella ja vihreillä vihanneksilla päällystetyt leivät ovat herkullinen vaihtoehto tavalliselle voileivälle. N. 1,85 €/annos.

  • 8 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

8 annosta
    • 1ps(220 g)Fazer Vatsaystävällinen Ruis -leipää
    • 1pkt(250 g)Pirkka savustettua kirjolohifileetä
    • 50gcashewpähkinöitä
    • 1dlAlfalfa silmusalaattia tai ituja
    • 2dllehtipinaattia
    • 1kurkku

Punajuuritahna

    • 250gkypsiä punajuuria tai etikkapunajuurta
    • 75gcashewpähkinöitä
    • 1 1/2tlpiparjuuritahnaa
    • 1tlsuolaa
    • mustapippuria rouhittuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista ensin punajuuritahna. Mittaa kaikki ainekset monitoimikoneeseen tai minileikkuriin ja anna pyöriä muutaman minuutin ajan, kunnes tahna on tasaista.
  2. Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi.
  3. Huuhdo ja valuta idut ja pinaatinlehdet.
  4. Levitä leipäviipaleille punajuuritahnaa. Asettele päälle pala savukirjolohta, suikale kurkkua sekä ituja, pinaattia ja cashewpähkinöitä.
  5. Tarjoa aamu- tai iltapalana tai kevyenä lounaana.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua