
Punakampelaa ja anjovistsatsikia
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Paneroiduista punakampelafileistä syntyy helppo ja nopea ateria. Perinteinen tsatsiki on maustettu valkosipulin sijaan tillillä ja anjoviksilla.
Ainekset
4 annosta
2 pkt (à 300 g) | tai |
Paistamiseen | |
---|---|
juoksevaa rasvaseosta tai | |
Tsatsiki | |
1 (200 g) | pieni kurkku tai |
1 nippu | tilliä tai |
2/3 prk (à 100 g) | anjovisfileitä tai |
1 prk (200 g) | tai |
1 rkl | sitruunanmehua tai |
ripaus | mustapippuria tai |
ripaus | suolaa tai |
1 | sitruuna viipaloituna tai |
1/3 prk (à 100 g) | anjovisfileitä tai |
Pirkka kapriksia tai | |
Lisäksi | |
4 | Pirkka Rosamunda uuniperunaa (violetti pussi) tai |
Valmistus
alle 30 min
Suikaloi kurkku. Hienonna tilli ja 2/3 valutetuista anjovisfileistä (jätä loput anjovisfileet koristeluun). Sekoita ainekset jogurtin joukkoon. Mausta sitruunanmehulla, pippurilla ja suolalla. Anna kastikkeen maustua kylmässä sillä aikaa, kun paistat kalafileet.
Paista punakampelafileet pannussa pakkauksen ohjeen mukaan. Nosta tarjoiluvadille ja koristele sitruunaviipaleilla, anjovisfileillä ja kapriksilla wieninleikkeen tapaan. Tarjoa lisäksi uuniperunoita.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min2,9(27 arviota)
- alle 30 min5,0(2 arviota)
- alle 30 min4,0(30 arviota)
- yli 60 min4,0(6 arviota)
- alle 30 min
- alle 30 min3,5(6 arviota)
- alle 30 min3,9(22 arviota)
- 30 - 60 min