• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Punakampelaa ja anjovistsatsikia

Paneroiduista punakampelafileistä syntyy helppo ja nopea ateria. Perinteinen tsatsiki on maustettu valkosipulin sijaan tillillä ja anjoviksilla.
Punakampelaa ja anjovistsatsikia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 120 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

    • juoksevaa rasvaseosta

Tsatsiki

    • 1(200 g)pieni kurkku
    • 1nipputilliä
    • 2/3prk(à 100 g)anjovisfileitä
    • 1rklsitruunanmehua
    • mustapippuria
    • suolaa
    • 1sitruuna viipaloituna
    • 1/3prk(à 100 g)anjovisfileitä
    • Pirkka kapriksia

Lisäksi

    • 4Pirkka Rosamunda uuniperunaa (violetti pussi)

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi kurkku. Hienonna tilli ja 2/3 valutetuista anjovisfileistä (jätä loput anjovisfileet koristeluun). Sekoita ainekset jogurtin joukkoon. Mausta sitruunanmehulla, pippurilla ja suolalla. Anna kastikkeen maustua kylmässä sillä aikaa, kun paistat kalafileet.
  2. Paista punakampelafileet pannussa pakkauksen ohjeen mukaan. Nosta tarjoiluvadille ja koristele sitruunaviipaleilla, anjovisfileillä ja kapriksilla wieninleikkeen tapaan. Tarjoa lisäksi uuniperunoita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 120 kcal502 kJ
  • Proteiinia7,72 g
  • Hiilihydraatteja13,1 g
  • Rasvaa3,69 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille