• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tapenadetäytteiset fileetaskut

Tapenadetäytteiset fileetaskut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 166 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 500gnaudan ulkofileetä
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/2tlsuolaa

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia tai öljyä

Tapenadetäyte

    • 1/2tlk(à 235 g)Pirkka valkosipulitäytteisiä oliiveja
    • 4-5anjovisfileetä
    • 1/2rklkapriksia
    • 1/2dlpersiljaa
    • 2rkl(oliivi)öljyä

Valmistus

alle 30 min
  1. Puhdista filee kalvoista. Leikkaa filee siten, että ensin leikkaat vajaan sentin paksuisen viipaleen lähes pohjaan asti ja seuraavan yhtä paksun viipaleen kokonaan irti. Avaa leikkeet kuin kirja ja nuiji ne ohuiksi muovin sisällä. Soseuta täytteen ainekset ja levitä täyte pihveille. Taita pihvit kaksin kerroin ja kiinnitä ne cocktailtikuilla. Paista pihvejä yhdeltä puolelta nelisen minuuttia, kunnes pihvin pinta pisaroi. Käännä pihvit ja paista toiseltakin puolelta noin neljä minuuttia. Ripottele ruskistuneelle pinnalle suolaa ja mustapippuria. Tarjoa uusien perunoiden ja pekoni-juusto -maissintähkien kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 166 kcal697 kJ
  • Proteiinia17,8 g
  • Hiilihydraatteja0,56 g
  • Rasvaa9,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille