• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Punakampelakääryleet

Kinkkutäytteiset punakampelakääryleet ovat helppo ja maistuva arkiruoka. Voit valmistaa kääryleet myös kuhasta.
Punakampelakääryleet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 270 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta
    • n. 600gnahattomia punakampelafileitä
    • tai pieniä kuhafileitä
    • n. 100gpalvikinkkuviipaleita
    • ripausrouhittua mustapippuria
    • 1dltilliä hienonnettuna
    • 1 1/2rklsitruunanmehua
    • 1rklvehnäjauhoja
    • 1tlkurkumaa
    • 1valkosipulinkynsi
    • 2rklkalafondia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Levitä kalafileet leikkuulaudalle ja laita kinkkuviipale kunkin fileen päälle. Jos fileet ovat pieniä, niin halkaise kinkkuviipaleet ja laita puolikas kunkin fileen päälle. Ripottele päälle tilliä.
  2. Kääri fileet rullalle ja nosta voideltuun uunivuokaan. Purista kääryleiden päälle sitruunamehua ja ripottele mustapippuria.
  3. Sekoita ruokakerma, vehnäjauhot, kurkuma, puristettu valkosipulinkynsi ja kalafondi keskenään. Kaada seos kalakääryleiden päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes kala on kauttaaltaan valkoista.
  4. Valele paiston aikana liemellä, niin saat kauniin värin. Paistoaika vaihtelee kääryleiden koon mukaan. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja parsakaalin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 270 kcal1 130 kJ
  • Proteiinia35,4 g
  • Hiilihydraatteja4,6 g
  • Rasvaa11,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua