Raejuustosalaatti
Vihreä raejuustokulho on täydellinen lounaseväs! Maukas parsakaali-kvinoapeti on ihana alusta raikkaille täytteille. Noin 4,80 €/annos*
- 2 annosta
- alle 30 min
Ainekset
2 annosta
- 1dlkvinoaa
- 2dlvettä
- 1/2kasvisliemikuutio
- 1(400 g)Pirkka parsakaali
- 3rklpersiljaa
- 2rklsitruunanmehua
- 1/2(150 g)kurkkua
- 1(300 g)avokado
- 1tlsitruunanmehua
- 1prk(200 g)Arla Keso maustamatonta raejuustoa 1,5 %
- seesaminsiemeniä
Valmistus
alle 30 min- Keitä kvinoa kasvisliemessä pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta parsakaalin kukinnot muruksi raastimen karkeimmalla terällä. Kuori parsakaalin varsi ja raasta myös se. Hienonna persilja. Sekoita parsakaalimuru, persilja, oliiviöljy, sitruunanmehu ja hunaja kuuman kvinoan joukkoon. Anna jäähtyä.
- Halkaise kurkku, poista siemenet ja leikkaa viipaleiksi. Kuori ja halkaise avokado, poista kivi ja viipaloi hedelmäliha. Pirskota päälle sitruunanmehua.
- Jaa kvinoaseos eväsrasioiden tai kulhojen pohjalle. Nosta päälle loput ainekset ja koristele persiljalla ja seesaminsiemenillä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi